Η ΤΑΒΕΡΝΑ

Στο νότο της Αρκαδίας, στο μικρό χωριό της Ποταμιάς, από το 1960 ο Στάθης και η Νικολέτα άρχισαν να δημιουργούν, σε πολύ δύσκολες συνθήκες, αυτό το στέκι, με κέφι και αγάπη και πάντα με ειλικρίνεια και ευθύτητα προς τον πελάτη.

Με τον πήχη ψηλά όσον αφορά την ποιότητα και με προτεραιότητα στην παράδοση σερβίρουν προϊόντα παραγωγής τους με ξεχωριστές γεύσεις αυθεντικά σπιτικές.

Το παστό και ο καγιαννάς είναι γεύσεις αναφοράς για τον περαστικό και τον επισκέπτη της περιοχής. Το ψητό γουρουνόπουλο με την τραγανή πέτσα του, το κρασί τα κηπευτικά, το ελαιόλαδο, το ζυμωτό ψωμί από ξυλόφουρνο και τα αλλαντικά παραγωγής μας, όλα ξεχωρίζουν στην ποιότητα και την γεύση.

Το κρασί και τα αλλαντικά παράγονται από εμάς με ιδιαίτερη φροντίδα και είναι η διαχρονική εγγύηση της επιτυχίας μας.

Η παράδοση αυτή συνεχίζεται με το ίδιο αμείωτο μεράκι από τα δύο παιδιά του Στάθη και της Νικολέτας, το Σταύρο και το Χρήστο.